Wie ben ik
Mijn naam is Jeroen Jaspar en ik woon in Roermond, ik ben op dit moment 28 jaar en werk als Online Intelligence Specialist bij de Online Services Unit van Vodafone Nederland. Sinds mei 2007 heb ik deze functie nadat ik eerst de HTS in Eindhoven richting werktuigbouwkunde/Mechatronica heb afgerond en daarna op de Universiteit in Eindhoven Werktuigbouwkunde gedaan heb.
Mijn functie houdt in dat ik het gedrag van bezoekers op de site van Vodafone analyseer. Wat doen bezoekers, waar komen ze vandaan en vooral waarom doen ze dat. Dit alles om met dit inzicht de site te verbeteren, zodat klanten een betere interactie hebben en natuurlijk de online verkoop van Vodafone producten groeit.
Om het op een technische manier te beschrijven: De website van Vodafone is een grote machine met verschillende componenten er komen bezoekers in en als het goed is resultaten uit. Door dit goed te analyseren kun je de machine optimaliseren en zo beter rendement eruit halen.
Ik heb al bijna 8 jaar een vriendin, Jolanda, waar ik sinds eind 2006 mee samenwoon. Jolanda en mijn passie voor zwemmen, waterpolo en zwemles geven bij Eszet hebben er voor gezorgd dat ik ook nog steeds in Roermond woon vlak bij mijn geboortedorp Swalmen.