Interesses


Webdesign
Sinds ik het internet ontdekt heb, ben ik ook gaan stoeien met het maken van website. Mijn eigen website, toen nog Geronimo's Cybercave was het eerste projectje. De website van Zwem- & Poloclub Eszet was de eerste echte website die ik ontworpen en gepubliceerd heb. Daarna volgden de subdomeinen van Eszet: de kampeerinstuif (inmiddels weer geheel herontworpen, de meifeesten en het waterpolotoernooi. Sinds kort word ik steeds meer gevraagd voor het bouwen van websites. KDV Jip en Janneke en www.suzanseegers.nl zijn daarvan de eerste resultaten.

Fotografie
Echt als een hobby erbij maak ik overal graag foto's sinds ik in 2002 mijn Sony S85 digitale camera aanschafte. Het gaat vooral om de leuke plaatjes van vakanties, feestjes en bezoekjes. Sinds kort ben ik in het bezit van een Sony Ericsson K750i met 2 megapixel digitale camera en ben ik ook begonnen met mobiel te webloggen. Wat weer heel wat anders is dan foto's maken op gelegenheden.

Muziek
Vanaf dat ik heel klein was heb ik altijd van muziek gehouden. Vanaf mijn eerste singletje (Europe - Final Countdown 45 toerenplaat) tot de 100den CDs en 10000den mp3s die ik nu heb is muziek een grote passie. En dan ook alle muziek. Als muziek een gevoel neerzet dan kan ik er naar luisteren, ook al is het Thunderdome of Grindcore. In de muziek gaat wel mijn voorkeur uit naar de rock/metal. Persoonlijke favorieten zijn Nightwish, Opeth, Live en Rowwen Hze. De laatste is natuurlijk door mijn limburgse roots.

Bier
Bier is vanaf ik het ben begonnen te drinken een interesse geworden en gebleven. Op de kast staan talrijke flessen van speciale bieren die ik heb mogen proeven. Daarnaast heb ik nog een klein voorraadje speciale bieren waar ik nog aan moet beginnen. Bier is en blijft een interessant goedje met een smaakje.